VAR MI ÖTESİ ...

Cuma, Temmuz 13, 2012

O Da Aslan

2011-2012 sezonu gol kralı Burak Yılmaz  adı Lokomotiv Moskova ve Lazio ile anılmasına rağmen tercihini  Galatasaray'ımızdan yana kullanmış ve 5 milyon euro'ya  transfer olmuştur. Kulübümüz, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdiğini resmi sitesinden duyurmuştur.

Burak Yılmaz, Galatasaray'a transfer olup, Sergen Yalçın dan sonra Türkiye'de dört büyüklerde forma giyen 2. futbolcu olmuştur.

Resmi siteden yapılan açıklamada ;

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan transferi konusunda bir açıklamada bulundu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve futbolcunun Galatasaray A.Ş.'ye transferi halinde, futbolcunun Şirketimizden başka bir Kulübe bir bedel karşılığında transferi durumunda alacağımız ücretin defaten ödenmesi halinde % 25'inin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde; taksitler halinde ödenmesi halinde her bir taksidin % 25'inin taksitlere ilişkin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından ödeneceğini taahhüt edilmiştir. Transferin sonuçlanmasına müteakip futbolcu ile anlaşmamız kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.

Hiç yorum yok: